Preskočiť na hlavný obsah
Oficiálna stránka SK

Doména gov.sk je oficiálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. VAIA v médiách
  3. Žiadatelia a štát si nedôverujú. Zmení to Národná stratégia? Budú granty pod jednou strechou?

Podcast 51 | Žiadatelia a štát si nedôverujú. Zmení to Národná stratégia? Budú granty pod jednou strechou?

Podcast 51 | Žiadatelia a štát si nedôverujú. Zmení to Národná stratégia? Budú granty pod jednou strechou?

V podcaste sa z prvej ruky dozvieš informácie o Národnej stratégii pre Vedu, výskum a inovácie Slovenska, čo je jeden z komponentov Plánu obnovy. Iva Kleinová, ktorá je na Úrade vlády SR zodpovedná za jej vypracovanie a implementáciu nám porozprávala o tom, čo všetko plánujú zmeniť, aby sa na Slovensku obnovila dôvera žiadateľov grantov v štát, znížila sa byrokracia, navýšili sa investície do správne nastaveného systému vedy a výskumu a v konečnom dôsledku zlepšila sa pozícia Slovenska v inovačných rebríčkoch. Posledný zo série on-site podcastu z konferencie SlovakiaTech. Bude to veľa zaujímavého počúvania!