Preskočiť na hlavný obsah
Oficiálna stránka SK

Doména gov.sk je oficiálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Aktuality
  3. Otvorenie 2. kola výzvy “Matching” granty k zdrojom získaným od súkromného sektora

Dávame do pozornosti otvorenie 2. kola výzvy "Matching" granty k zdrojom získaným od súkromného sektora

Potenciálnym žiadateľom dávame do pozornosti otvorenie 2. kola výzvy zameranej na podporu spolupráce medzi výskumnými organizáciami a súkromným sektorom. Žiadatelia si tak môžu podávať žiadosti od 15. mája 2024 do 15. augusta 2024. Uzávierka výzvy je plánovaná na 15. augusta 2024. 

Dôvodom predčasného otvorenia výzvy je najmä poskytnutie žiadateľom dlhší čas na zrealizovanie plánovaných aktivít projektu, napr. nákup infraštruktúrneho vybavenia. 

V rámci zmeny sme rozšírili aj oprávnené obdobie vykazovaných spoluprác v 2. kole, a to z dôvodu možnosti zapojenia viacerých subjektov a vzhľadom na dostatočnú alokáciu vo výzve. 

Subjekty, ktoré neboli úspešnými žiadateľmi v 1. kole výzvy si môžu v druhom kole podať samostatnú žiadosť aj za obdobie 2020-2022.Okrem toho bola aktualizovaná aj vzorová zmluva o poskytnutí prostriedkov spolu s prílohami a nastali ďalšie formálne zmeny, ktoré si môžete pozrieť na tomto odkaze.