Preskočiť na hlavný obsah
Oficiálna stránka SK

Doména gov.sk je oficiálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Aktuality
  3. ERC Visiting granty: Otvorenie 2. kola výzvy a spätná väzba k nastaveniu

ERC Visiting granty: Aktualizácia

(Bratislava, 14.06.2024) – Vo výzve ERC Visiting granty bolo spustené 2. kolo prihlasovania. Prihlasovanie je možné do 26.09.2024, kedy Výskumná a inovačná autorita (VAIA) uzavrie 2. hodnotiace kolo výzvy.

ERC Visiting granty: Žiadosť o spätnú väzbu 

Vo výzve ERC Visiting granty, ktorá je zameraná na podporu medzinárodnej spolupráce a zvýšenia účasti vo výzvach Európskej rady pre výskum (ERC) bolo v 1. kole predložených 0 žiadostí zo strany oprávnených žiadateľov. 

Pre nízky záujem o grantovú pomoc v tejto výzve preto hľadáme možné problémy v nastavení výzvy, ktoré by sme v spolupráci s Plánom obnovy dokázali modifikovať v rámci dostupných možností.

Ak ste potenciálnym žiadateľom, prosím vyplňte krátky dotazník, ktorý vám nezaberie viac ako 3 minúty. Spätnú väzbu nám zašlite ideálne do piatku 21.06.2024.

Link na dotazník: https://bit.ly/3xfmyqg

Výzva ERC Visiting granty je určená najmä pre výskumníkov a výskumníčky pracujúcich vo výskumných organizáciách na Slovensku, ktorí plánujú predkladať projekty vo výzvach ERC. Prostredníctvom ERC Visiting grantu môžu záujemci získať skúsenosti a zručnosti v zahraničí, ktoré im pomôžu pri príprave resp. podaní vlastného kvalitného ERC projektu.

Oprávnení žiadatelia sú výskumné organizácie zo:

  • štátneho sektora
  • neziskového sektora
  • verejné výskumné inštitúcie
  • vysoké školy

Plné znenie výzvy nájdete na tomto linku.